Данска ги врати децата во училиште, но ништо повеќе не е како порано! Видете како тоа изгледа во стварност! (Видео)

18 април, 2020
Данска ги врати децата во училиште но ништо повеќе не е како порано! Видете како тоа изгледа во стварност! (Видео)

Во Данска учениците почнаа да се враќаат во своите училишта, но под строга контрола од надлежните служби за дезинфекција.Во исто време дистанцирањето на децата во меѓусебната комуникација останува во важност. Како тоа изгледа во пракса, погледнете во видеото што го имате во прилог