ДО КОГА ЌЕ СЕ ПОЈАВУВААТ ДОКАЗИ ДЕКА КОРОНАТА Е ВЕШТАЧКА, за некои КОНЕЧНО да изреагираат? Во прилог ДОКАЗ од еден од најдобрите Јапонски виролози!

26 април, 2020
korona

Јапонскиoт нобеловец, професор по медицина, д-р. Тасуку Хонџо, ја создаде денешната сензација велејќи дека коронавирусот не е природен.

 “Ако е природен, не би влијаело на целиот свет како што сега се случува. Бидејќи, по природа, температурата е различна во различни земји. Ако е природен, тоа негативно би влијаело само на оние земји со иста температура како Кина. Наместо тоа, вирусот се шири во земјикако Швајцарија, на ист начин се шири и во пустинските области. Додека, доколку е природен би се ширел на ладни места, но ќе умира на жешки места.

Поминав 40 години истражувајќи за животни и вируси. Не е природно. Произведен е, и вирусот е целосно вештачки. Јас 4 години работев во лабараторија во Вухан. Јас сум целосно запознаен со целиот персонал во таа лабораторија. Ги телефонирав сите откако се појави Коронавирусот. Но, сите нивни телефони се мртви во последните 3 месеци. Сега се подразбира дека сите овие лабораториски техничари починале.

Врз основа на моето досегашното знаење и истражување, можам да го кажам со 100% сигурност – дека Коронавирусот не е природен. Не потекнува од лилјак. Кина го произведе. Ако ова што го велам денес е погрешно сега или дури и по мојата смрт, владата може да ја повлече мојата Нобелова награда. Кина лаже и таа вистина еден ден ќе им биде откриена на сите. “