Докторите се сетиле на генијално решение кое на пациентите им помага секогаш да ги препознаат

13 април, 2020
doktori

Да се биде во првите редови на одбрана против коронавирусот, дефинитивно не е лесно, како за докторите, така и за пациентите.

Но, овие креативни доктори најдоа решение за да им помогнат на пациентите со коронавирус во секое време да знаат кој е под сите овие слоеви на заштитна опрема.

Погледнете 🙂