Како слета авион со едно крило? НЕВИДЕНО

22 април, 2020
avion

Видеото што ќе го видите е веројатно снимено некаде во САД, немаме детали од случката, но заради уникатноста на слетувањето на авионот кој иако го изгуби едното крило вреди да се погледне…