Теорија на заговор: ВЛАДИМИР ПУТИН Е МРТОВ! Со Русија владее негов двојник

29 април, 2020
Теорија на заговор: ВЛАДИМИР ПУТИН Е МРТОВ! Со Русија владее негов двојник

Слушнете ја и видете ја најглупата теорија на заговор што сме ја слушнале последниве години 🙂 Можно е некој и да поверува на се што е кажано, но за нас се ова е надвор од било кој памет 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=h4X9nzycfAg&feature=youtu.be