Том Хенкс е убиен пред 19 дена, бил член на сатанистичката група на Бил Гејтс?

6 мај, 2020
tom

Во последниов период најактуелни на социјалните мрежи се теориите на заговор.

Во соседна Србија веќе почнале да се шират теории за познатите актери и пејачи.

Па така, за актерот Том Хенкс напишале дека е канибал, педофил, но и дека е убиен пред 19 денови.

Потоа, теоретичарите на заговор споделиле мислења дека некои актери и пејачи се навистина сатанисти.

Дали луѓето навистина веруваат во овие работи?