СМРТ-та, ќе ги обиколи плажите на Флорида за да ги потсети луѓето да останат дома!

27 април, 2020
smrt

Адвокатот Даниел Улфелдер изјави дека испланирал обиколка на плажите на Флорида, на кои ќе се појави во костум СМРТ на 1 мај.

Иако пандемијата на корона вирусот е далеку од завршена, некои американски држави ги намалуваат ограничувањата, а илјадници луѓе веќе се на плажите на Флорида. Меѓутоа, во мај, друштво ќе ги прави СМРТ-та.

Олеснувањето на ограничувањата загрижува многу граѓани, медицински професионалци и службени лица, а еден Американец ќе се обиде во мај да ги потсети граѓаните да останат дома за време на пандемијата.