Ал Пачино шеташе наоколу со маска на лицето, сите се прашуваа која е жената што му прави друштво

13 мај, 2020
ал пачино

Славниот актер беше виден на улиците во Беверли Хилс.

За време на пандемијата на корона вирусот, многу луѓе ширум светот користат заштитни маски кога излегуваат надвор. Познатиот актер Ал Пачино го прави истото.

Имено, актерот е виден како шета наоколу во Беверли Хилс со заштитна маска на лицето, а она што беше очигледно е дека Пачино не бил сам.

Како што можете да видите, тој бил придружуван од помлада жена, која не и позната на јавноста, а многумина се прашуваат која е таа.

Во еден момент, Ал ја соблече маската, веројатно да вдише свеж воздух.

Патем, Пачино го прослави 80-от роденден на 25 април.