Авионот во кој биле Карлеуша и Тијана паднал во вода: Ќе умреше како ѕвезда ама јас како поголема.

15 мај, 2020
uj6t

Јелена Карлеуша и Тијана Дапчевиќ биле гостинки во емисијата „Скриена Камера“ која тоа време била многу популарна, а оваа епизода била прогласена за една од најпопуларните. Погледнете ја и вие епизодата: