Без девојки и сопруги – Вака изгледа ноќниот живот на браќата Џоковиќ!

4 јуни, 2020
imageedit_117_4542719441

Новак Џоковиќ бил сликан вчера на случување во друштво на својот помлад брат.

Најдобриот тенисер на светот вчера со помладиот брат Ѓорѓе го посетил настапот на Ана Николиќ во еден ресторан во главниот град.

Како што пишуваат српските медиуми, овие познати браќа излегле во машко друштво, односно не била со нив сопругата на Џоковиќ Јелена, а не била видена ние Теодора Џехверовиќ, за кого се зборува дека е новата девојка на Ѓорѓе, што ниеден од нив сеуште го нема потврдено.

Фотографиите на кои е Новак Џоковиќ се од пред тие да влезат во локалот, а судејќи по нив тие биле одлично расположени.