Бил убеден дека ќе ја затече сопругата во прегратка на друг маж! Холивудскиот актер веднаш се качил во авион и се упатил кон Њујорк!

10 мај, 2020
napis

Марк Консуелос се потсети на почетокот на неговиот брак со убавата Кели

Кели Рипа и актерот Марк Консуелос се во брак 24 години, а важат за еден од најубавите парови во Холивуд.

Сепак, актерот признал во својата книга дека во една прилика, на почетокот на бракот, отишол од Бостон во Њујорк и назад, затоа што бил убеден дека ќе ја најде својата сопруга во прегратка на друг маж.

“По свадбата, работев во Бостон и се слушав често со неа на телефон. Тогаш немаше мобилни телефони. Имав многу лошо чувство. Затоа, веднаш се качив во авион. Ја повикав од авионот да ја прашам што прави таа ноќ”, рече актерот, на што таа одговорила дека ја средува куќата, што предизвикало уште поголемо сомневање во него и тој не поверувал.

„ Ме повика портирот да ми каже дека сум добила цвеќе, во тој момент помислив дека е убаво што се сетил мојот сопруг“, изјавила Кели за тоа како изгледала ситуацијата, но нејзиниот сопруг наскоро упаднал во станот и се вознемирил.

„Тој влета во станот како да бара нешто, а јас сè уште чекав да пристигне цвеќето“, во смеа раскажала актерката. Денес, двајцата живеат во среќен брак и имаат три деца.