Дали е ова најбизарното реално шоу на сите времиња???

23 мај, 2020
Labor-of-love

На телевизискиот канал Фох наскоро ќе започне ново реално шоу под името „Labor of Love“ во кое натпреварувачите ќе се борат за малце чудна награда.

Бебе

15 мажи ќе се натпреваруваат кој ќе ја забремени Кристи Кечмен (40).

Во првата епизода мажите ќе донираат сперма и кој ќе има најдобри резултати и ќе остане во играта.Иако на почетокот тие биле шокирани сепак се соглавиле на правилата. Но тоа не е единствениот предуслов ти е ќе треба да се покажат и како се снаоѓаат во улога на родител односно ќе менуваат пелени и сличнни обврски. Секоја недела ќе испаѓа по еден натпреварувач, а водителка на шоуто е Кристен Дејвис, познатата актерка од серијата Sex and The City.

Погледнете го трејлерот.