Девојка позирала за фотографија, но оптичката илузија го привлекла вистинското внимание (ФОТО)

8 јуни, 2020

На социјалните мрежи секојдневно се објавуваат милиони и милиони фотографии, а некои од нив привлекуваат многу внимание заради нивната интересна оптичка илузија. Bright side сајтот собра неколку примери за такви фотографии, а некои од нив ќе мора да ги погледнете неколку пати за да разберете што се случува: