Џон Леџенд и Криси Тиген со помош од семејството и стотици луѓе низ светот ја промовираа новата песна „Bidder Love“

15 мај, 2020
26662258-0-image-m-104_1585715271236

Можеби изолацијата не направи поемотивни но веруваме дека нема да може а да не се израдувате и почувстувате позитивна енергија додека го гледате новиот видео запис за нумерата „Bigger Love„ на Џон Леџенд. Композиција претставува ода на надежта и отпорот, а пораките во неа му даваат дополнителен ефект на спотот.

Освен фамилијата Леџенд во спотот се појавуваат и фанови ширум светот кои доставиле видеа од своите пријатели и фамилии. Луѓето играат, пеат и го прославуваат животот на за нив специјален начин што го прави ова видео многу емотивно и мотивирачко во овие стресни времиња. Погледнете го и самите ова видео.