Ед Ширан почна да прави пиво за време на пандемијата

1 јуни, 2020
22-ED-SIRAN_620x0_620x0

Пеачот Ед Ширан (29) почна да произведува домашно пиво на својот имот во Сафолк, кое се служи во пабот „Ланкастер Лок“

Извор близок на Ширан открил дека тој го сака своето друштво и домашното пиво, кое и не е толку лошо, и поради тоа во 2017 година старата штала на својот имот ја реновирал во паб, каде се собираат со друшвото.