Флертував со идејата да престанам да пијам!

5 јуни, 2020
gaga

Една од најпознатите пеачки на светот Лејди Гага (34), реди само успеси, како на приватен така и деловен план. Неодамна откри дека е среќна во врската со Мајкл Полански, а моментално работи и нов албум кој треба да биде издаден кон крајот на овој месец. Но снимањето на новиот албум целосно ја исцрпувил пеачката и како што самата изјави, за да го заврши не се отрезнила.

„Флерував со идејата да престанам да пијам. Уште не сум стигнала до таму бидејќи снимањето на албумот беше тешко. Дополнително и поради обидите да поминам преку болката која ја чувствував. Но дел од тоа беше и да го победиш секој ден и да продолжиш да пиеш или можеш да бидеш среќна што си уште жива и да продолжиш тка да се чувствуваш. Јас сум добро. Јас сум совршено несовршена.“ – признала Гага дека уште не е спремна да се одрече од алкохолот иако се пофалила дека се откажала од цигарите.

„Престанав да пушам. Тоа е многу тешко, но знаете што? Некогаш седев пред врата и пушев една по друга цигара. Го „пропушив“ целото снимање на албумот, но кога завршивме престанав со оваа навика. Тоа беше најбизарната и најубавата работа која ми се случи, музиката ме излечи“ – изјавила пеачката која пушела и по 40 цигари на ден.