ГО ИЗМАМИ ЦЕЛ СВЕТ ДЕКА Е ГЛУПАВА, Богатата наследничка призна дека наставниците ја малтретирале на училиште! (ВИДЕО)

27 септември, 2020
хилтон наслпв

Познатата старлета е позната со децении, а кога луѓето зборуваат за неа, најмногу помислуваат на скандалите што ги прави таа.

Споменатиот документарец открива дека старлетата во моментов има деветнаесет производни линии со нејзиното име, а поради природата на нејзината работа, таа поминува дури две третини од годината патувајќи. Сепак, ова се само детали од добрата страна.

Парис објави документарец на каналот Youtube, во кој откри работи што досега биле скриени од јавноста.

Старлетата е наследничка на синџирот хотели и делот во документарниот филм со финансии апсолутно не е главна точка во документарецот, сепак деталите што ги откри во објавениот документарец откриваат крајно вознемирувачки факти за неа.

Другата страна е многу потешка. Во својот документарец, Парис зборуваше за злоупотребата што ја доживеала кога била тинејџерка.

Откако нејзините родители ја испратија во интернатот Прово Кањон во Јута, таа доживеа насилство. Според Париз, работниците во училиштето „палеле“ за да ги злоупотребуваат децата и да ги соблекуваат и измачуваат. Таа тврди дека била физички и психички малтретирана и тепана и дека била принудена да зема лекови. Има многу жртви на овој вид насилство, за што сведочат приказните за поранешни ученици во интернатот, додаде Парис.