Го одзема здивот. Одамна не сте виделе нешто од овој тип. Прекрасната зграда на Шон Конери во Ница, во целост ќе ве хипнотизира! (ФОТО)

13 јуни, 2020
бвфгфд

Поранешниот дом на Шон Конери во Ница е на продажба по цена од 30 милиони евра. Станува збор за луксузна зграда со феноменален поглед кој го одзема здивот и има 8 купатила и 8 спални соби.

Покрај тоа, има отворен и затворен базен, сала, две посебни куќи за гости ..

Погледнете ја оваа империја во срцето на Франција: