Хју Хефнер почина пред три години, а потоа се појавија сите негови ТАЈНИ!

27 септември, 2020
12/04/2003. New York - Hugh M. Hefner attends Playboy Magazine's 50th Anniversary celebration at The New York State Armory.  Credit: 3873348Globe Photos/MediaPunch

Се чинеше како животот во неговата вила да е уживање…

Плејбојот на времето Хју Хефнер почина на денешен ден пред три години. По неговата смрт, многу зајачиња од вилата јавно зборуваа за сè што се случуваше зад sидовите на оваа зграда.

Иако важеше за човек кој ги ужива сите придобивки од животот, тој очигледно знаеше да претера.

Една година по смртта на Хефнер, беше објавен документарец во кој „зајачиците“ се појавија во јавноста и објаснија што навистина се случува во вилата:

„За да ја преживеам ноќта со него, морав да бидам пијана и дрогирана. Не можев да го избегнам и тоа беше единствениот начин да го сторам тоа “, призна Кендра, која ја напушти вилата во 2009 година.

Холи Медисон беше меѓу првите кои зборуваа за тајните на животот на плејбојот:

„Морав да изгледам фантастично и бев ужасно несреќена. Вики (друга девојка на Хеф) донесе еден куп жени во неговиот кревет и ми е јасно зошто го стори тоа – колку повеќе од нив имаше, толку помалку шанси имаше да имам сексуални односи со него “, рече Холи.

Како одминува времето, се чини дека балонот од сапуница за големиот живот од Хефнер полека згаснува. Малку е загрижувачки да се размисли за тоа која убавица би можела да зборува за нејзиниот живот во вилата и што всушност се случуваше таму.