Индијански хороскоп: Откријте го вашиот знак и откријте што вели за вас

29 април, 2020
61551589-indijanka-indijanski-horoskop-vuk

Индијанскиот хороскоп ги пронајде своите знаци во светот на животните. Дали сте волк, мечка или змија? Пронајдете ја вашата ознака и дознајте што вели за вас.

Лосос (22 јули – 21 август)

Фокусиран, интуитивен и исклучително креативен, лососот е секогаш полн со енергија. Име на голема мотивациска способност, тој знае како да ги придвижи другите кон акција, а неговата самодоверба и ентузијазам се заразни.


Мечка (22 август до 21 септември)

Прагматична и методичка мечка се нарекува кога и е потребна мирна рака. Заради својата практичност и разумност, мечката е голем деловен партнер. Секогаш е гласот на разумот и најдобро е да се смири со честопати неразумниот хороскопски знак на був.

Гавран (22-ри септември до 22 октомври)

Гавранот е роден забавувач и привлечен човек кој секогаш зрачи со ентузијазам. Тој е привлечен кон другите со својата енергија и секогаш се прашува за идеи и мислења. Тоа е затоа што гавранот е и идеалист и дипломат и за многумина е генијалец.


Змија (23 октомври – 22 ноември)

Повеќето водачи се родени во знакот на змија. Тоа е исклучително духовен знак што ја прави змијата одличен духовен водач. Бидејќи многу луѓе родени во знакот на змија имаат лековити способности, многу членови на знакот се вклучени во медицината.


Був (од 23 ноември до 21 декември)

 Немирни и склони кон чести промени, бувот не е лесен за смирување. Бувот е познат по тоа што секогаш е во петта брзина и сака авантури со сето свое срце. Тој често знае да биде само-апсорбиран , безгрижен и невнимателен. Многу членови на овој хороскопски знак се уметници, наставници и персоналот на конзерватори.

Гуска (22 декември – 19 јануари)

Сакате нешто праведно – доверба на гуска. Упорна, упорна и амбициозна до крајот, гуската секогаш поставува цели и не се откажува од нив.

Гуската инсистира да успее по секоја цена, но не и да ги импресионира другите, туку затоа што секогаш се натпреварува со непријателот во себе. Во нив доминира доминантна личност што ги прави одлични претприемачи и спортисти.