10-те најгрди венчаници кои жените навистина ги носеле на нивната венчавка

12 април, 2020
vecanici

Денот на свадбата е еден од најважните денови во животот на секоја жена. Во повеќето случаи, сè е внимателно испланирано неколку месеци пред големиот ден за да сè биде совршено, но има и случаи кога жените избираат да кажат „ДА“ во ужасни венчаници што изгледаат како лоша шега.

Во ова видео ќе видите 10 вакви примери, а од вас зависи да одлучите која од следниве венчаници е најлоша.