15 фотографии на луѓе кои си ги решиле проблемите на свој начин

15 април, 2020
naslovna 1

На светот живеат преку 7 милијарди луѓе, па така, не треба да ве изненадува тоа што секојдневно на социјалните мрежи се сретнувате со бизарни фотографии и видеа. Некои луѓе едноставно имаат чудни идеи.

Му треба нова сирена за автомобилот

Овој сигурно нема да изгори од сонцето

Како да ги искористиш патериците откако не ти требаат за одење

За оние на кои секогаш им студи кога седнуваат на ВЦ школката

Ете, така сите беа задоволни

Тастатурите можат да бидат корисни, дури и во плакарот

Интересна идеја за штедење на простор

Она кога е лето, а не знаеш каде ти се апостолките

Оптичкиот погон во денешно време се користи за вакво нешто

Немаше лажица

Слушалките му се скршиле, еве како ги поправил

Предностите на мал автомобил

Немаше свеќа

Како полесно да носите прашоци, омекнувачи…

Импровизиран зимски додаток за кола