Ако видите жена на оваа фотографија, вашиот коефициент на интелигенција е над просекот!

17 октомври, 2020
ххххх

Фотографијата која ги исцрпи корисниците на Интернет


Можете ли да ја пронајдете жената на фотографијата? Оние кои успеваат да ја решат оваа загатка веројатно имаат натпросечна интелигенција.

Германскиот уметник Јорг Дастервалд, еден од најдобрите современи сликари, ја усоврши уметноста на криење на телото на моделот.

Сликата крие жена, чие тело уметникот маскирано совршено се вклопи во позадината.

Иако првично мислевме дека ќе ви го откриеме решението во 17 часот, не очекувавме толку голем интерес.
Ние сакаме да ви дадеме малку повеќе време да размислите.

Очекувајте решение во 21 часот.

Ако мислите дека ја пронајдовте девојката на сликата, честитки! Споделете го вашиот одговор со нас во коментарите.