Аркан во носија и песна која сите ја обожаваат во Црна Гора: Што се крие зад оваа порака на Војин Ражнатовиќ?

17 мај, 2020
r

Војин Ражнатовиќ, син на починатиот Жеjко Ражнатовиќ Аркан, е многу горд на своето црногорско потекло.

Војин, кој живее во Америка, е многу активен на социјалните мрежи, а последната приказна што ја објави воодушеви многумина.

Имено, на сликата е прикажан неговиот починат татко Аркан во црногорска носија, со ловна пушка во раката, а тој ја свири песната „Летај, летај бели гулаби“, песна која ја обожаваат сите во Црна Гора.