БАКСУЗ! Кога снимањето на реклама ќе тргне наопаку :) Видео што го изнасмеа цел регион :)

21 април, 2020
video

Така наречена манекенка снимајќи така нарачена реклама за така наречен Секси Шоп од Србија, доживеа несреќа :). Кадарот требаше да се смима повторно, но циркузот остана вечен 🙂