Децата на богатите повторно ја изреволтираа публиката, погледнете ги нивните слики од изолацијата

12 мај, 2020
деца 2

Децата на богатите секогаш наоѓаат нови начини да ја изнервираат публиката на Инстаграм, и овој пат не мораа да се трудат премногу. Нивните објави од изолацијата беа доволни за да ја изреволтираат публиката бидејќи многу од нив се пожалија дека мора да бидат сами во нивните приватни авиони и луксузни јахти.

Меѓу децата на богатите имаше и такви со дизајнерски маски за лице, а многу други начини на кои успеаја да ја изнервираат публиката.

Погледнете во галеријата и оставете го вашиот коментар.