Еден корисник на „Редит“ објави велигденска фотографија од неговите родители: Ќе ве насмее до солзи!

14 април, 2020
redit 1

Овие баба и дедо не сакале да ја прескокнат традицијата да бараат чоколадни јајца, па кога нивниот син им кажал дека мора да се заштитат од коронавирусот, вака се појавиле.

“Моите родители навистина сакаа да го гледаат мојот син како ги бара чоколадните јајца што ги сокривме во дворот. Им кажав дека треба да облечат маски и раквици за да бидат безбедни. Вака се појавија”, напиша корисникот на Редит.