Која од најпознатите Македонски поп и фолк пејачки без проблем може да го снима продолжението на култниот “РАМБО”?! (гласајте на нашиот фб профил)

1 декември, 2020
rambo

Тамара Тодевска

Каролина Гочева

Калиопи Букле

Сузана Спасовска

Сузана Гавазова

Антонија Гиговска

Елена Ристеска

Тијана Дапчевиќ

Дани Димитровска

Викторија Лоба