Креативна идеја за креативен резултат: Трансформацијата на овој училишен автобус ќе ве воодушеви

21 април, 2020
Креативна идеја за креативен резултат: Трансформацијата на овој училишен автобус ќе ве воодушеви

Можеби звучи чудно, но Аилса и Пол Гарднер од Англија решиле да го претворат училишниот автобус во нивниот нов дом. Откако на оглас пронашле стар американски училишен автобус, тие ја искористиле можноста да го купат и уредат по нивна желба.

Нивниот проект за уредување на автобусот не бил лесен. Потребни им биде нешто помалку од три месеци да ја завршат целата работа, но може да се каже дека напорот се исплати. Погледнете како сега изгледа внатрешноста на автобусот во кој што децата некогаш оделе на училиште.