Кристијан Голубовиќ спие на банкноти од 500 евра!

29 април, 2020
kristijan-golubovik

Колку ли ги има?

Кристијан Голубовиќ неодамна беше ослободен од затвор, откако беше затворен цели осум години, но набргу потоа беше повторно приведен во Краљево.

Голубовиќ сега ги изненади следбениците со фотографијата која ја објави на Инстаграм. На фотографијата тој спие на банкноти од 500 евра.

Фотографијата направи хаос и во коментарите под неа се водеше дебата за тоа дали се вистински или лажни банкноти.

Како вам ви се чини?!

Набргу по напуштањето на Забела, Кристијан доби понуда да се приклучи на една од реалните шоуа, а како што неодамна беше објавено, тој наводно подоцна потпишал договор со продукцијата Задруга, а од септември наводно ќе го гледаме во Задруга 4.