Направил тајни простории во куќата какви што многумина би сакале да имаат

10 април, 2020
tunel

Блејк Вејвер од Тексас го исполни својот детски сон и направи тајни простории во куќата поврзани со тунели. Тој има 35 години и работи во банка, но длабоко во себе сепак се крие мало момче кое сака да си игра, да гради „тврдини“ и слично.

„Куќата што ја купив нема голем двор, така што за време на празниците, решив да направам тајни простории на потровјето“, објасни Блејк.

Во видеото во продолжение, можете да ја видите неговата креативност. 🙂