Ова се дел од највпечатливите графити посветени на коронавирусот

10 април, 2020
графити

Коронавирусот го нападна целиот свет. Луѓето се загрижени, а улиците празни. Па, скоро празни. Многу улични уметници се погрижија да ги оживеат улиците и да ги разубават со моќни пораки.