Погледнете како изгледа тешкиот живот на децата на богаташите…

9 април, 2020
bogatas

Децата на богатите не престануваат да објавуваат фотографии од нивните огромни вили, јахти, приватни авиони, бидејќи… на нив им е многу тешко затоа што се затворени и изолирани. Мора да сочувствувате со нив…

Повеќето од нас деновите ги поминуваат затворени дома, не знаеме што носи иднината, дали ќе има работа кога ќе заврши сето ова… но тоа не ги засега богатите и размазени деца на инстаграм.

Но, да не ги обвинуваме, не се они виновни што се родени богати и дека нивните родители не ги воспитале подобро. За жал, секогаш се случува да најдат нови невкусни начини да ги потсетат обичните луѓе дека они имаат повеќе од нив, дури и за време на пандемијата на корона вирусот.