Pornhub лансира уште повалкан сајт – се вика Scrubhub!

20 април, 2020
Screenshot_9-759x384

Amazon Dating и Pornhub ги здружија силите за создавање на Scrubhub, страница што можете да ја отворите и на работа (затоа што сега работите дома).

Еден куп сатирични видеа за миење на рацете во кои глумат обични луѓе, како и Аса Акира.

„ Scrubhub започна како забавна идеја. Благодарение на платформата на Pornhub, ние го претворивме во дестинација за креативност и заедница за општо добро“.

Шеги од сите страни и забавни содржини, иако можеби во почетокот не звучат како такви. Дури има и кастин. Кој ве учи да ги миете рацете.

Исто така, можете да се најавите за да го испратите вашето видео за перење раце. Сигурни сме дека вашата девојка ќе се согласи на ова, наместо на другите страници.


Scrubhub добива донации и ги проследува до две добротворни организации.

Па, дали се миеш?

Звучи смешно колку акцент се става на оваа едноставна акција, но и душа не боли кога ќе видиме колку луѓе воопшто не мијат раце.