Преносен сеф за на плажа: Термос кој ги чува вашите пари!

13 април, 2020
termos

Термосот ги исполнува и своите вообичаени функции, па слободно искористете го за пренос на кафе, чај или вода…

Термосот наречен Stash-it со тајна преграда во која што можете да сместите клучеви или пари е практично решение за на плажа или теретана, особено ако немате каде да ги чувате личните предмети. Овој преносен сеф ја исполнува и вообичаената функција, затоа користете го и како термос за вода, кафе или чај.

Делот за складирање со димензии 27,9 x 7,6 x 7,6 цм се отвора на дното на шишето. Во него можете да истурете нешто помалку од половина литар течност.

Изгледот на термосот е идентичен како и стандардните и тоа е дополнителна заштита за вашите лични предмети.

Цената на термосот е околу 1.200 денари, а можете да го нарачате преку Амазон.