Пријателките решија да докажат дека големината не е важна, затоа тие позираат во иста облека иако се со различни фигури

12 мај, 2020
d

Големината е само број, шармот и сексапилот немаат никаква врска со изгледот.

Дениз Мерцедес и нејзината пријателка Марија Кастеланос редовно позираат заедно на социјалните мрежи за да докажат дека стилот и шармот се поважни од големината и формата на телото. Тие на фотографиите позираат во иста облека и покрај тоа што имаат сосема различни фигури затоа што веруваат дека облеката подеднакво добро им одговара.

Во продолжение ви ги пренесуваме некои од нивните објавувања на социјалните мрежи, затоа погледнете ги затоа што нивната порака е од големо значење.

@denisemmercedes

Some beautiful spring looks from @boohoo 💕🌸 follow them for more styles ❤️ ##itsfromboohoo ##stylenotsize @mariacastellanos_ri

♬ Play Date – Melanie Martinez
@denisemmercedes

Me and @mariacastellanos_ri If you like these looks go check out @boohoo for a chance to win 💗##itsfromboohoo ##stylenotsize

♬ original sound – nicoletrimmerr
@denisemmercedes

3 photo shoots I did with @mariacastellanos_ri last year for ##stylenotsize ! Which look was your favorite? 💕

♬ Snake – Lil Keed
@denisemmercedes

Style, not Size with @boohoo ! Make sure to follow Boohoo for more styles including curve❤️ ##boohoo ##stylenotsize @mariacastellanos_ri Which look?

♬ Like That – Doja Cat feat. Gucci Mane
@denisemmercedes

Style, not Size ep 3 with @mariacastellanos_ri Thank you @rebdollss for these adorable looks! Which dress was your fav? ##rebdolls ##stylenotsize ##bff

♬ Suicidl X The Box – rapidsongs