Славната глумица ја доживеа најубавата љубовна авантура, па потоа најлошиот развод!

20 јуни, 2020
џцвбн

Двојката беше во брак од 2001 година, па се до 2006 година, кога Денис поднесе барање за развод, што беше проследено со еден куп грди зборови и ниски удари. Едно време, целиот свет буеше за тоа каков пекол поминуваше со Шин и психо-физичко мачење. За време на тој турбулентен период, Денис го нарече Шин „педофил“, како и „невработена и бесцелна свиња“ и го обвини за бројни измами, алкохолизам и коцкање. Тој не ја штедеше , и често знаеше да каже дека е „лоша мајка“.

Патем, парот има две ќерки заедно – 16-годишната Сами и 14-годишната Лола, додека Дениз посвои уште една ќерка Елоиз, по разводот во 2011 година. Токму заради децата, тие ги „закопаа секирите“ во 2012 година, па денес се во релативно добри односи, а сексипилната актерка напиша во својата автобиографија дека „имаа прекрасна љубовна приказна, но и една од најлошите разводи досега“.


После оваа несреќа, Дениз сепак најде среќа во љубовта, па во 2018 година, по една година врска, се омажи за актерот Арон Пиперс, кој е огромна поддршка и помош во одгледувањето на нејзините ќерки. Актерката со години се бори како лавица, така што на нејзините деца не им недостасува ништо, со оглед дека Шин само неодамна стана активен како родител. Денис, исто така, имала многу проблеми со растот на најмладата Елоиз, со оглед дека и била дијагностицирана недостаток на хромозом 8.