Забавен хороскоп за трудници: како одредени знаци ја поднесуваат бременоста?

15 април, 2020
трудна

На однесувањето во бременоста не влијае карактерот, туку и хороскопскиот знак може многу да влијае на трудницата, нејзиното однесување и одлуките кои ги носи. За жал, не секогаш е лесно да се поднесе однесувањето на трудниците. Овие пет хороскопски знаци не уживаат во целост во нивната бременост

Јарец

Жените родени во знакот на Јарец вообичаено се многу организирани- но во деветте месеци од бременоста патат заради нивниот карактер (и сите околу нив патат). Се мора да биде совршено, бидејќи и за најмали ситници можат да експлодираат како вулкан. Тоа не е напорно само за идната мајка, туку и целото семејство пати заради нејзините чести промени во расположението и напади на бес.

Риби

Рибите се многу брзи и емотивни, па не можат да престанат да мислат на малото чудо во утробата. Затоа често одат на прегледи (за секој случај), ги малтретираат сите околу себе со прашања поврзани со детето и бременоста, а доктор Google е секогаш во акција. Таа константна грижа ги спречува трудниците Риби да уживаат во бременоста.

Овен

За време на бременоста сте многу посигурни од вообичаено. Се знаете подобро од другите и не им дозволувате на пријателите и членовите на семејството да ви кажат нешто, ниту пак да ви поделат совет. Заради тоа трудниците родени во знакот на Овен често се расправаат со други и често се под стрес заради несогласувања со сите.

Рак

Кога се бремени, жените во знакот на Рак стануваат многу чувствителни. Од “Јухуу, животот е многу убав”, па до “О Боже, како ќе издржам?!” има многу малку простор. Честите промени на расположението, од жалење кон екстаза на многумина им одат на нерви

Девица

Девиците се екстремно добро организирани. Се што е врзано за детето ќе го завршат многу порано. Во нивниот календар ретко може да се најде празно место. Ако се сличи нешто непланирано, тоа може да ги извади од такт и во тој случај тие се обидуваат да се вратат на зацртаниот пат по секоја цена. Константниот притисок не е воопшто пријатен…