Јелена Карлеуша е лута на Маца: Дознај што има тој да каже.

4 септември, 2020
jk

Иако Маца неодамна даде свое мислење за реалноста, овој пат отиде чекор подалеку и го презентираше својот став пред своите колеги, потенцирајќи дека тие не се уметници.

Драган Маринковиќ Маца, покрај тоа што е актер, тој е и медиумска личност која не се двоуми да го искаже своето мислење за која било тема.

Па дури и сега, за камерите на МОНДА, тој рече сè за што, се чини, многумина ќе молчат!

Запрашан да даде свое мислење за актерството, и актерската ситуација денес, Маца рече дека сите тие се „големи уметници“ кои на крајот, и покрај одличната продукција, доаѓаат кај тројца на премиерата, додека за она што го работи во центарот „Сава“ од џеб, стори сé сам и наполни ја салата!

Потоа тој го даде своето мислење на социјалните мрежи, и го откри сето она што се крие зад нив. Без влакна на јазикот, тој рече дека мажите ги сликаат своите гениталии, и им ги испраќаат на жените во инбокс затоа што немаат храброст да им пријдат – дека сите мислат дека ќе купат женско срце со добар шампањ, нагласувајќи дека сè е тага и сајбер секс!

Тој се осврна и на сцената, вие сте загрижени, но и на неговиот однос со Јелена Карлеуша, потенцирајќи дека не се грижи за неа бидејќи, како што вели, тој си има свои проблеми!