Јелена Карлеуша најави online концерт на 24 мај

23 мај, 2020
NMN6994-725x483

По повод online концертот на Јелена Карлеуша кој е најавен за 24 мај на првиот српски стриминг сервис во Србија, пејачката ја отвори вратата на својата вила каде даде специјална изјава по овој повод.

„Мој интерес е секогаш да направам нешто што до сега не е видено, така да и овој пат ги поместивме границите кога во прашање е продукцијата“. – изјави таа меѓу останатото.

Интервјуто е направено во дворот на нејзината семејна вила во Дедиње во градината со базен. Погледнете го интервјуто: