Канје се придружува на бизнисот со кој неговата фамилија заработува милиони!

19 јуни, 2020
sdfghj

Со оглед на тоа што Ким Кардашијан Вест и Кајли Џенер прават милиони од нивните производи за убавина, се чини сосема логично дека славниот рапер сака да се приклучи на „семејниот бизнис“. Најновата вест што доаѓа од Yeezy на Канје е дека тие се подготвуваат да се фрлат во водите за убавина. Опсегот на козметика Yeezy ќе вклучува подготвителна и декоративна козметика, како и перници за ароматерапија.

Засега не знаеме премногу детали, освен тоа што компанијата на Запад побара трговска марка што ќе ги опфати сите производи за убавина и нега на кожата. Не би било чудно да се чека, затоа што минатата година Кендал ги заштити „Кендал“ и „Кендал Џенер“ во индустријата за убавина, а нејзините производи сè уште не се остварија.