Карантинот го поминуваат во забава и работа: македонскиот пар што ја размрда јавноста!

8 јуни, 2020
dzambazov

Откако се појавија шпекулации дека се во врска, Игор Џамбазов и Илина Арсова продолжија да објавуваат заеднички фотографии на социјалните мрежи.

Тие двајцата веќе подолго време уживаат во Дојран, а судејќи по објавите на Инстаграм се чини дека навистина се забавуваат.

Игор времето го поминува во пишување, а Илина е тука за да помогне во “домаќинските” работи.

View this post on Instagram

нема цеца, нема мир…

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on

Секако, Илина не ги заборава и своите спортски активности, па така таа веќе ја отвори сезоната за капење пливаќи во Дојранското езеро