Ким како вистинска каубојка: Клекната на подот, во прв план го стави нејзиниот задник!

26 јуни, 2020
Kim-Kardashian-Looks-Wider-Than-Ever-scaled

Носеше каубојски панталони и чизми од змијска кожа, а големите обетки и високо врзаната коса, го истакнаа убавиот облик на нејзиното лице.


На обожавателите повеќе им се допадна втората фотографија на која беше прикажан “посебниот” задник во преден план. Нејзиното лице не се гледа, но се чини како никој тоа да не го ни забележа.


„Убава како и секогаш“, „Вистинска дива каубојка“, „Ми се допаѓа оваа облека“ – напишаа воодушевените обожаватели во коменарите под нејзините фотографии.