МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ ЧЕКА СИН?

12 јуни, 2020
cool

Пејачката подлегна на вештачко оплодување?

Животна желба на поп ѕвездата Марија Шерифовиќ е да стане мајка, па поради тоа своевремено три пати одеше на вештачко оплодување во Белград и Лос Анџелес! Бидејќи не успеа да забремени, победничката на Евровизија се разочара, моментално се откажа од потомството и се посвети на кариерата.

– Таа пред селидбата во Америка во една приватна белградска клиника пробувала да ја оствари оваа желба. Кога во тоа не успеа, се разочара и се упати кон Лос Анџелес, каде има одлични стручњаци во оваа област – открива добро известен извор за ‘‘Alo.rs’’

Марија неодамна повтори дека би сакала да роди момче.

– Сакам син. Момчето може да биде криминалец или хомосексуалец, а девојчињата ми се страшни. Не знам дали Србија желно ги исчекува моите наследници, но чим ќе ги имам, волно би го споделила тоа со нацијата, бидејќи нема поубава вест од таа – кажа своевремено Шерифовиќ која смета дека ќе биде добра и посветена мајка – тврди Alo.rs