Меган Маркл обвинета за кражба: „Како не ти е срам“ и порачаа многу луѓе кои таа ги навреди!

17 октомври, 2020
megan-2


Меган Маркл порано беше корисничка на Инстаграм, но сега напаѓа луѓе кои користат социјални мрежи, па ги спореди со наркомани. „Луѓето кои се зависни од дрога се нарекуваат корисници, како и луѓето кои се на социјалните мрежи. Се грижам за луѓето кои се опседнати со социјалните мрежи, во моментот ги има безброј “, изјави поранешната војвотка. Јавноста наскоро сфати дека таа зела сè од неодамна објавениот документарец на Нетфликс „Социјалната дилема“, па се најде на мета на јавноста за нејзиниот говор.


„Како не се срамиш? Мислите дека луѓето се глупави? Дел од вашиот говор беше идентичен со речениците од документарниот филм „Социјалната дилема“. Можеше да го одиграш ова подобро, отколку да се правиш паметна а да изгледаш уште поглупава “, е еден од многуте коментари на Твитер.