Мет Гала низ годините

7 мај, 2020
Met Gala Timeline Through The WWD Archives

Заради пандемијата од Коронавирус гламурозната манифестација која се одржува секоја година во првиот понеделник од мај, оваа година е откажана.

А еве како таа изгледала низ годините…

Иман и келвин Клајн, 1981.