Му се враќа на стриптизот: Карди Би ги шокираше сите со новата објава на Инстаграм!

26 јуни, 2020
190327-cardi-b-cs-1028a_e57deefd3049498e6465e32f97e6fd1b.fit-760w

Раперката на Инстаграм сподели како го поминала денот со семејството.

Со оглед на тоа дека вонредна состојба сè уште преовладува во Америка и дека Коронавирусот не попушта, тоа остави посебен впечаток на неа.
Контроверзната Карди Б, покрај тоа што ги споделува своите кулинарски вештини со своите следбеници, призна дека особено и недостасува танцувањето околу шипка, додека е во карантин, и го напиша следново:

  • Реков дека нема да му се вратам танцот. Лажев. Ќе се вратам веднаш штом ќе заврши пандемијата!