2 Cellos настапија пред штитеници во старечки дом во Загреб.

20 април, 2020
naslovna

Хрватското инструментално дуо 2 Cellos , составено од виолончелистите Лука Шулиќ и Стјепан Хаусер снимија комичен спот “остарени” со одлична шминка , но со јасна порака:“Овака ќе изгледаме сите кога се ова ќе заврши. Пробудете не кога ќе биде се готово”.