Ана Николиќ ќе му стане љубовница на Милош Биковиќ?!

25 јуни, 2020
Performance of Ana Nikolic at the opening of the third summer season in the restaurant Usce - National Class.Nastup Ane Nikolic na otvaranju trece letnje sezone u restoranu Usce - Nacionalna klasa.

Подготовките за почетокот на снимањето на втората сезона од „Јужни ветар“ во голема мерка започнаа, а како што оди приказната, ќе има големи изненадувања. Според локалниот печат, Ана Николиќ веројатно ќе биде меѓу познатата актерска екипа на сетот!

Ана Николиќ треба да ја игра љубовницата на Милош Биковиќ, кој во „Јужни ветар“ го игра ликот на Мараш, жестоко момче од белградскиот асфалт, пишува „Ало!“.

“Сценариото за втората сезона на „Јужни ветар“ е напишано  многу одамна и едвај чекаме сите услови да се погодат, за да започнеме со снимање. Освен нови заговори и нови ликови, новитет е што продуцентите во голема мера се во преговори со Ана Николиќ затоа што сакаат таа да игра во продолжението на серијалот” – вели извор близок на продукцијата на почетокот на разговорот и објаснува за каква улога станува збор.

  “Ана треба да  игра пејачката којашто е на врвот од својата кариера, во која многу моќни мажи се за заљубени. Сепак, по случајната средба со Мараш, таа ќе одлучи да стапи во контакт со него. Нивната врска ќе биде бурна и полна со ненадејни пресврти и турбуленции и нема сомнение дека оваа врска во голема мерка ќе ја одбележи следната сезона” – вели изворот на споменатиот труд и додава дека продуцентите во голема мера се во преговори со Николиќ.