Корона вести од НАЈГОЛЕМИТЕ ЅВЕЗДИ ХУМАНИТАРЦИ во светот

19 април, 2020
Корона вести од НАЈГОЛЕМИТЕ ЅВЕЗДИ ХУМАНИТАРЦИ во светот

Nine news од Австралија направија одличен прилог за сите ѕвезди од целиот свет и помошта што истите ја даваат за време на оваа корона пандемија.
Од Ролинг Стоунс, Леди Гага, Пол Макартни чија мајка била медицинска сестра, Елтон Џон и многу други, кои со свое обраќање до јавноста и своите мини коцерти во домашна атмосфера, го ублажуваат притисокот кај луѓето низ целата планета. Притисок од стравот од короната како и социјалното дистанцирање од се она на што сите ние бевме навикнати. За видеото во прилог не Ви треба превод 🙂